© Kuva: Getty Images

Video: Tästä ei symboliikkaa puutu! Syrjäytetty Ecclestone jäi kameramiehen jalkoihin

F1-pomo Bernie Ecclestone on tottunut kävelemään F1-varikoilla kuin hän omistaisi sen. Ja niinhän hän tekikin, aina viime viikkoon asti. Sitten uusi omistaja Liberty Media pisti tuulemaan, ja lehtihuhujen mukaan syrjäyttäen F1-patruunan tämän kauden päätteeksi.

Uusi pääomistaja Chase Carey näyttäytyi F1-väelle Singaporen GP:n yhteydessä. Luonnollisesti media oli äärimmäisen kiinnostunut tästä viiksekkäästä uudesta omistajasta. Kameramiehet tungeksivat amerikkalaisen ympärillä, unohtaen samalla pahaksi onnekseen 84-vuotiaan britin olemassaolon. Lyhyenläntä Ecclestone jäi kameramiehen jyräämäksi Careyn ohittaessa hänet.

Tuohtunut Ecclestone antoi kameramiehelle napakan tuuppauksen, ja britin seurue joutui rauhoittelemaan häntä. Carey seurasi tilannetta vierestä

Jos tviitti ei näy, katso se tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!