© Kuva: Getty Images

Toto Wolff lyttää Ecclestonen kriitikot: ”Halpahintaista höpinää!”

Mercedeksen johtaja Toto Wolff ylistää 85-vuotiaan ikihongan Bernie Ecclestonen panosta F1:ssä.

Wolff on tyytyväinen, että Ecclestone jatkaa lajin parissa ja pitää häneen kohdistunutta kritiikkiä epäreiluna.

– Katsokaa nyt ihmeessä, mitä Bernie on saanut aikaan 40 vuodessa! F1 on moottoriurheilun kuninkuusluokka koko maailmassa. Paljon on ihmisiä, jotka tietävät aina asiat paremmin kuin muut – tai luulevat tietävänsä, Wolff suomii kriitikkoja Crash.netillä.

– Pitäisi tehdä sitä, pitäisi muuttaa tätä. Sellainen on halpahintaista höpinää. Faktaa on, että kun olet siinä asemassa, missä Ecclestone on, sinun on tehtävä kovia päätöksiä. Ja mielestäni siihen hommaan ei ole olemassa parempaa miestä kuin Bernie Ecclestone.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!