© Kuva: Getty Images

Red Bull -pomo sivaltaa Kimi Räikköstä: ”Viimeisiä vuosiaan ajavat kuskit valittavat Max Verstappenista”

Red Bullin vahva mies Helmut Marko on ottanut voimakkaasti kantaa Max Verstappenin puolesta. Samalla hän kritisoi kokeneita kuljettajia, kuten Kimi Räikköstä.

Marko availi sanaista arkkuaan F1:n virallisilla nettisivuilla.

– Monen vuoden ajan F1:stä on puuttunut persoonallisuuksia. Huipulla on kuskeja, jotka ajavat uransa viimeisiä vuosia. He valittavat Maxista, puhuvat turvallisuudesta ja mistä tahansa, viittaa Marko vähintään rivien välistä Kimi Räikköseen.

– Ei elämässä mikään mene tasan. Max on ihan eri kaliiberia kuin muut. Hänellä on kaikki eväät tulevaisuuden maailmanmestariksi. Ja hän on valmis tekemään kaikkensa päästäkseen tavoitteeseen.

– Jotkut ovat näemmä yllättyneet, että se sisältää ohittamisia ja puolustautumista ohitusyrityksiltä. Jos niissä olisi ollut jotakin väärää, hän olisi saanut rangaistuksen tuomaristolta, Marko väittää.

– Tämä on ihan sama tilanne kuin Michael Schumacherin ilmestyttyä kuvioihin. Muistan hyvin kisan Hockenheimissa, missä hän ajautui melkein käsirysyyn Ayrton Sennan kanssa – ja Senna oli silloin valtias, Schumi vasta nuori tulokas.

– Maxissa meillä on kaveri, joka todella tietää mitä haluaa, eikä ujostele käyttää kaikkia mahdollisia keinoja saavuttaakseen haluamansa. Fanien reaktiot pelaavat hänen edukseen. Uskon että hän on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti suosituin F1-kuljettaja, marko paaluttaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.