© Kuva: Getty Images

P3: Räikkösen suoritukseen jäi parannettavaa – Hamiltonin vaikeudet jatkuivat

Ferrarin Kimi Räikkönen oli kolmas Singaporen GP:n kolmansissa harjoituksissa. Suomalainen jäi kärkiajan tehneestä Nico Rosbergista puoli sekuntia.

Räikkösen eilinen vauhti enteili Ferrarin olevan mukana jopa paalutaistossa, mutta lauantain osalta taivaalle kertyi tummia pilviä. Mercedeksen lisäksi Red Bull näyttäisi olevan hienoisella karkumatkalla italialaisiin. Max Verstappen oli harjoitusten toinen. Daniel Ricciardo oli neljäs ja Sebastian Vettel viides.

Mercedeksen Lewis Hamilton on edelleen suurissa ongelmissa. Eilisen tapaan hallitsevalla maailmanmestarilla oli suuria ongelmia pysyä radalla. Hän lipsautti turva-alueelle peräti kahdesti samassa paikassa. Tulosluettelossa hän oli kahdeksas.

Williamsin Valtteri Bottas ajoi sijalle kymmenen. Sen sijaan tallikaveri Felipe Massan takkuinen meno jatkuu. Brasilialainen oli vasta neljästoista, puoli sekuntia tallikaveriaan hitaammalla ajalla.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!