© Kuva: Getty Images

Korvaako tämä F1-kuski Kimi Räikkösen Ferrarilla: ”Talli on jokaisen kuskin unelma”

Force Indian -kuljettaja Sergio Perez väläytteli halustaan siirtyä Ferrarille tulevaisuudessa. Perezillä ei ole vielä virallista sopimusta Force Indian kanssa ensi kaudesta, vaikka tallipomo Vijay Mallya on sellaista puhunutkin.

Perez ei kiistänyt sitä, etteikö hänen unelmana olisi ajaa jonain päivänä Ferrarilla.

– Ferrari on isoin talli F1:ssä, siellä ajaminen on jokaisen kuljettajan unelma, Perez sanoi Sky Sportsille.

Force India haluaa pitää kiinni timantistaan, joka on tuonut Force Indialle tällä kaudella kaksi palkintopallisijoitusta. Perez haluaa huhujen mukaan yhden vuoden sopimuksen, jonka jälkeen hän voisi loikata Ferrarille Kimi Räikkösen tilalle vuonna 2018. Räikkösen nykyinen sopimus Ferrarin kanssa kattaa ensi kauden.

– Toivottavasti, jos mahdollisuus Ferrarille siirtymiseen tulee, aika on oikea. On todella tärkeää urani kannalta, että mahdollisuus tulee oikeaan aikaan, Perez kertoi.

Pereziä on huhuiltu ensi kaudeksi Renault’lle ja Williamsille, mutta kyseiset tallit haluavat tehdä pitkäkestoisempia sopimuksia, joka vaikeuttaisi mahdollisuutta siirtyä Ferrarille vuonna 2018. Todennäköisesti meksikolainen jatkaa vielä ensi kaudella Force Indian -leirissä. Sen jälkeen suunnitelmat ovat kuitenkin täysin auki.

– En tee päätöstäni sen mukaan, mitä Ferrari mahdollisesti tekee, vaan sen mukaan, mikä on minulle parasta, Perez sanaili.

Lähde: grandprix247.com

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.