© Kuva: Getty Images

Kollegat juhlivat F1-sankaria olutpullot kourassa – katso rennot kuvat Buttonin juhlista

F1-varikko on juhlinut iloisesti tämän viikonlopun sankaria, 300 GP-starttia täyteen saavaa McLarenin Jenson Buttonia. Puheet F1-varikon kylmästä ilmapiiristä voidaan ainakin näiden juhlien suhteen unohtaa.

McLaren järjesti kuljettajalleen juhlat, jossa nautittiin perinteisen kakun lisäksi myös alkoholipitoisia juomia. Ainakin Daniel Ricciardo, Marcus Ericsson ja Daniil Kvjat skoolasivat brittikuskin kanssa tämän omalla nimikkoluella. Mukana karkeloissa nähtiin myös muun muassa Felipe Massa, Nico Rosberg, Lewis Hamilton ja Fernando Alonso.

Vaikka kuljettajat taistelevatkin tiukasti keskenään radalla, ei Buttonin juhlissa nähty kuin iloisia naamoja.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!