© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen väläytteli uran jatkosta: ”Ehkä taistelen maailmanmestaruudesta, ja sitten… Kuka tietää”

Kimi Räikkönen väläytteli uran jatkosuunnitelmistaan italialaiselle La Stampa -lehdelle ennen Singaporen viikonloppua. Räikkönen antoi myös mielipiteensä paljon puhuttuun F1-kauppaan.

Suomalaiskuskilta kysyttiin, mitä hän aikoo tehdä kauden 2017 jälkeen. Räikkösellä on sopimus Ferrarin kanssa, joka kattaa ensi kauden. Sen jälkeen Räikkösen paikalle Ferrarilla on huhuiltu Sergio Pereziä.

– En ole ajatellut niin pitkälle. Ajattelen vain loppukauden ajamista hyvin ja ensi kauden aloittamista hyvin. Ehkä taistelen maailmanmestaruudesta, ja sitten… Kuka tietää, Räikkönen vastasi salamyhkäisenä.

F1:n kaupalliset oikeudet ostanut Liberty Media haluaa muuttaa F1-sirkusta, ja panostaa nimenomaan digitaalisten mediaan. Räikkönen ei ainakaan vielä ole täysin vakuuttunut uusista omistajista.

–  En tiedä sopimuksen yksityiskohtia. Olen lukenut otsikoita, mutta en ole järin vaikuttunut. Suurin päämäärä on tehdä F1:stä nykyistä hauskempaa ja kiinnostavampaa faneille. Joku heräsi ja päätti, että nyt on aika tehdä muutos, Räikkönen totesi.

Lähde: Iltalehti

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!