© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen paljastaa: ”Sebastian Vettel pyysi anteeksi”

Kimi Räikkönen paljasti tänään, että Sebastian Vettel pyysi häneltä anteeksi Span avausmutkan tapahtumia.

Kaksikko kolhi toisiaan ja Max Verstappenia, kun Vettel tunki hiukan liian ahtaaseen väliin.

– Se oli huonoa tuuria, eipä siitä ole paljon puhumista enää, Räikkönen sanoi.

– Seb pyysi anteeksi ja minä sanoin OK. Ja sitten jatkoimme eteenpäin. Eihän se ideaalitilanne meille kummallekaan ollut, mutta näitä sattuu joskus. Ensi kerralla yritämme jättää vähän enemmän tilaa. Nyt asia on käsitelty loppuun, Räikkönen naulasi.

Vettel myönsi, että tilaa olisi pitänyt jättää enemmän.

– Luulin että siellä sisäpuolella oli vain Kimi, mutta siellä olikin kolme autoa. Ei siihen tilaan kaikki autot mahtuneet. Se olisi ihan OK, jos olisin nähnyt ne, mutta en nähnyt peileistä juuri mitään. Näin vain Kimin ja olin mielestäni vähän edellä.

– Jos sama tapahtuisi uudelleen ja tietäisin tilanteen, totta kai antaisin hiukan lisää tilaa. Olihan se huono homma, että kukaan meistä ei päässyt ulos ensimmäisestä mutkasta normaalisti, Vettel sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!