© Kuva: Getty Images

Katkerasti voiton menettänyt F1-kuski varmana: ”Karma hyvittää tämän vielä”

Red Bullin Daniel Ricciardo uskoo hänen seisovan vielä palkintokorokkeen keskimmäisellä pykälällä tämän kauden aikana. Oman ja kalustonsa lisäksi hän uskoo myös henkimaailman antavan tähän mahdollisuuden.

Red Bull on noussut kauden edetessä sarjaa dominoivan Mercedeksen kovimmaksi uhkaajaksi. Max Verstappen ajoi voittoon Espanjassa Mersu-kuskien lanattua toisensa ulos pelistä jo avauskierroksella. Myös Ricciardo on ollut vireessä kauden aikana. Voittovauhtia olisi löytynyt ainakin Kiinassa, Espanjassa ja Monacossa, mutta tekniikkamurheet ja tallin virheet ovat estäneet australialaista nappaamasta uransa neljättä GP-voittoa.

Erityisesti Monaco kirvelee Ricciardoa. Red Bull -kuljettaja johti kilpailua ylivoimaisesti ennen viimeistä varikkokäyntiään. Sekaannuksen vuoksi renkaidenvaihto kesti kuitenkin luvattoman kauan, ja varma ykkössija lipesi Lewis Hamiltonille. Tuon kisan jälkeen edes yleensä aina hymyilevä Ricciardo ei voinut peitellä pettymystään medialle.

Pettymykset ovat kuitenkin jääneet nyt taakse, ja Ricciardo odottaa loppukauden kilpailujen sujuvan hänen kannaltaan myönteisissä merkeissä.

– Uskon juhlivani voittoa vielä tämän kauden aikana. En ole mikään uskonnollinen tyyppi, mutta uskon karman hyvittävän Monacon tapahtumat vielä, Ricciardo toteaa motorsport.comille.

Erityisesti Singapore sopii Red Bullille. Ricciardo odottaakin tulevalta viikonlopulta paljon.

– En usko meidän pystyvän vain marssimaan voittoon, mutta uskon meillä olevan siellä tavallista paremmat mahdollisuudet. Odotan sunnuntain kisaa mielenkiinnolla.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!