© Kuva: Getty Images

Ferrarin taktiikka ei pure – Mercedekset karkaavat

Ferrarit aloittivat kisan superpehmeällä rengasseoksella. Alku olikin lupaava, kun Sebastien Vettel ja Kimi Räikkönen ampaisivat heti lähdöstä Lewis Hamiltonin ohi.

Molemmat Ferrarit tulivat varikolle ja vaihtoivat uudet superpehmeät renkaat, joka tarkoittaa sitä, että Ferrarit tulevat vielä toisenkin kerran kisan aikana varikolle.

Mercedekset aloittivat kisan pehmeällä rengasseoksella. Nico Rosberg ampaisi kärkeen lähdössä ja on teki reilun eron toiseksi nousseesseen Lewis Hamiltoniin. Molemmat Mersut ovat yhden pysähdyksen taktiikalla.

Ferrarien olisi pitänyt superpehmeillä ottaa selkeästi enemmän kiinni Mersuja, mutta eivät onnistuneet siinä. Kahden pysähdyksen taktiikka ai näytä onnistuvan Mercedeksiä vastaan.

Rosberg tuli varikolle 25. kierrokselta ja hänelle vaihdettiin kovin rengasseos, joten saksalainen ei tule enää varikolle, ellei jotain yllättävää tapahdu.

Hamilton tuli myös 25. kierrokselta varikolla ja hänelle vaihdettiin myös kovin rengasseos. Hamilton tuli varikolta neljänneksi Räikkösen taakse.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!