© Kuva: Getty Images

Bottakselle hyviä uutisia – Williams takoi huipputuloksen

Williamsin F1-talli on tehnyt ensimmäisen vuosipuoliskon aikana voittoa 4,7 miljoonaa euroa, paljastaa Autosport.

Harppaus on merkittävä vuoden takaisesta, jolloin sama tulos oli 1,8 miljoonaa.

Williams-yhtiön tulosta kohentaa myös ratatoimintojen ulkopuolisiin projekteihin keskittyvä ”Williams Advanced Engineering”, joka tuotti yli 24 miljoonan euron voitit alkuvuoden aikana. Williams-yhtiön tulos ennen veroja oli vuoden ensimmäisen puoliskon osalta 9,1 miljoonaa euroa voitollinen.

Tallit saavat edellisten kausien palkintorahat viiveellä, joten tänä vuonna tallin tulosta on kohentanut vielä viime vuoden valmistajien sarjan kolmossija. Tänä vuonna talli on vaarassa pudota sarjassa viidenneksi, joten se voi näkyä taloudellisessa tuloksessa ensi vuonna.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!