© Kuva: Getty Images

”WEC ja rallicross kiinnostavat” – onko Jenson Button päättänyt jo lopettaa?

Jenson Button sanoo odottavansa jo vesi kielellä F1-uran jälkeistä elämää. Ihan vielä hän ei varmista silti lopettavansa.

36-vuotiaalla Buttonilla ei ole sopimusta ensi kaudesta, mutta hänet on mainittu yhtenä ehdokkaana Williamsille. Myös jatko McLarenilla on mahdollinen.

– Emme ole vielä puhuneet asiasta. Tarkoitus on istua alas syyskuussa. Katostaan haluanko ajaa vielä F1:ssä tai haluavatko he, että ajan F1:ssä. Jos en aja ensi kaudella, ei ole hajuakaan, mitä teen, mutta jotakin hauskaa ihan varmasti, Button sanoo Motorsport.comille.

– Olen elänyt käytännössä koko aikuisiän elämäni hyvin aikataulutettua elämää. On varmasti hyvin jännittävää, jos niin ei enää ole tai sitten kun niin ei enää ole.

Button kuitenkin myöntää, että ei välttämättä lopeta ajohommia, vaikka ura F1:ssä ei jatkuisikaan.

– Olisi ihan hauskaa kokeilla jotain muutakin. Esimerkiksi WEC voisi olla mielenkiintoinen. Tiimi- ja yhteistyö auton rakentamisessa ja pitkien kilpailujen ajamisessa kiinnostaa. Samoin rallicross, mikä oli isäni laji. Mutta elämässä on niin paljon hauskoja asioita mitä haluan tehdä, myös moottoriurheilun ulkopuolella, Button kaavailee.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!