© Kuva: Getty Images

Sergio Perez tulevaisuudestaan: ”Pallo on minulla”

Force Indian Sergio Perez kertoi Spassa, ettei hänen tulevaisuudestaan ole vielä tehty mitään päätöksiä.

Perezillä on sopimus Force Indian kanssa myös ensi kaudesta, mutta isojen sponsoriensa ansiosta hänellä on valta siirtyä halutessaan muualle.

– Tämä on aina hiukan mutkikasta, koska sponsorini määrittävät aika pitkälle sopimusneuvotteluja. On vain ajan kysymys, koska tiedämme, missä ajan tulevaisuudessa. Itse haluan nyt vain keskittyä loppukauden kilpailujen ajamiseen, Perez sanoo F1i.comilla.

– Kautta on jäljellä enää kolme kuukautta, joten ei aikaa liikaa ole. Toivon että asiat selviävät hyvissä ajoin ennen kauden loppua.

– Älkääkä ymmärtäkö minua väärin, en haluaisi jättää Force Indiaa. Olen täällä hyvin tyytyväinen ja tiimin kanssa on upeaa työskennellä. Uskon että tällä tiimillä on hieno tulevaisuus, en todellakaan halua jättää heitä odottelemaan ratkaisuani.

– Mielestäni Force India on hyvässä asemassa ja niin olen minäkin. Haluamme molemmat siirtyä eteenpäin yhdessä, joten toivotaan, että on vain ajan kysymys, kun pääsemme ratkaisuun.

Perezille on iso etu sponsoreistaan sopimusneuvotteluissa.

– Pallo on enemmän meillä sponsorieni ansiosta. Päätöksestä ei tule helppo, mutta mitä tahansa päätämmekin, tiedän sen olevan minun parhaakseni, Perez sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!