© Kuva: Getty Images

Ron Dennis: ”McLaren voittaa 2017!”

McLarenin tallipäällikkö ja ikoni Ron Dennis uskoo, että hänen tiiminsä on ensi kaudella kirkkaasti kärkikastissa.

Brittitiimi on mennyt tällä kaudella mukavasti eteenpäin Hondan kanssa, vaikka 2015 oli totaalinen katastrofi.

– Meillä oli kolmevuotinen pitkäntähtäimen suunnitelma. Emme tietenkään ole nyt siellä, missä McLarenin pitää olla, mutta olemme mielestäni erittäin hyvissä asetelmissa ensi kauden suhteen, Dennis sanoo Marcalle.

– Olemme oppineet Hondan kanssa paljon tällä kaudella ja luotto ensi kauden moottoreihin on todella vahva. Uskon todella, että ensi kaudella meillä on kaikki mahdollisuus taistella voitoista ja myös voittaa, Dennis uumoili.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!