© Kuva: Getty Images

Red Bullilla on valmistauduttu hankalaan kuljettajasuhteeseen: ”Käsittelemme ne”

Red Bullin kuljettajapari Max Verstappen ja Daniel Ricciardo ovat olleet vasta vähän aikaa yhdessä. Tallikaverisuhde on toiminut ainakin tähän asti hyvin, eikä kitkaa ole ollut.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on ollut tyytyväinen, mutta tiedostaa, että ongelmiakin voi tulevaisuudessa tulla.

– Meillä on ehkä yksi sarjan mielenkiintoisimmista kuljettajapareista, Horner kertoi motorsport.comille.

Hornerin mukaan tallikaverukset ovat olleet sen verran vähän aikaa vasta yhdessä, että kitkaa ei ole syntynyt. Verstappen siirtyi Toro Rossolta kalkukaudesta Red Bullille.

– Loppujen lopuksi se on heistä kiinni, mitä he tekevät radalla. Suhde on vielä riittävän nuori, että se ei ole ongelma tällä hetkellä, Horner sanoi.

Tilanne voi kuitenkin muuttua radikaalisti, jos esimerkiksi Red Bull ajaa ensi kaudella tosissaan mestaruudesta. Molemmat kuljettajat ovat todella kilpailullisia, ja voi olla, että Red Bullilla nähdään samanlaisia yhteenottoja kuin Mercedeksellä tällä kaudella.

– Mutta jos he vääjäämättä kilpailevat toisiaan vastaan kaksi, tai kolmekin vuotta samalla radalla…

– Kunhan me käsittelemme asiat avoimin mielin ja kaikille on selvää, mitkä meidän tavoitteet ovat, selviämme kyllä kaikista töyssyistä matkan varrella, Horner sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!