© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton repäisi Barbadoksella – eroottisia tansseja ja juhlintaa, katso kuvat!

Formula ykkösissä vietetään kesätaukoa aina elokuun viimeiselle viikonlopulle asti. Kuljettajat viettävät monin eri tavoin taukoa ammatistaan. Hallitseva mestari ja tällä hetkellä sarjaa johtava Lewis Hamilton repäisi ja juhli villisti Barbadoksella.

Hamilton nähtiin juhlimassa supermalli Chanel Imanin kanssa lämpimissä väleissä Barbadoksella maanantaina. Hamilton ei juuri kuvaajista piitannut, vaan tanssi ja juhli muidenkin naisten kanssa estoitta.

Katso kuvat Hamiltonin juhlimisesta Barbadoksella Daily Mailin sivuilta tästä linkistä.

Williamsin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksella oli hieman erilainen tapa nauttia kesätauostaan. Bottas latasi kuvan Instagram-tililleen suomalaisesta järvimaisemasta, jossa mies oli rentoutumassa.

Ehkä tässä on sinkku F1-kuskin ja parisuhteessa olevan F1-kuskin pienehkö ero.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

#relax

Kuva, jonka Valtteri Bottas (@valtteribottas) julkaisi

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!