© Kuva: Getty Images

Haas päättää kuskeistaan Monzan jälkeen

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner sanoo, että amerikkalaistiimi päättää kauden 2017 kuljettajistaan syyskuussa Italian GP:n jälkeen.

Romain Grosjeanin ja Esteban Gutierrezin sopimukset päättyvät tähän kauteen. Hyvin ajaneen Grosjeanin odotetaan jatkavan tiimissä, mutta nollilla yhä olevan Gutierrezin paikka on vaakalaudella, jos ei pisteitä ala tulla.

– Juuri tuossa vaiheessa on hyvä tehdä päätös, tieto tulevasta on aina parempi kuljettajille kuin epävarmuus. Ja samalla tavalla koko tiimin on hyvä tietää syyskuussa seuraavan kauden kuljettajien nimet, se rauhoittaa työilmapiirin. Emme halua hosua, mutta emme myöskään pitkittää päätöksiä Monzaa pidemmälle, tallipäällikkö Steiner kertoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!