© Kuva: Getty Images

F1-tallin pomo ei aio estää huippukuskinsa siirtoa: ”Toivotamme onnea”

Force Indianilla kovaa jälkeä tehnyt Sergio Perez saattaa siirtyä tämän kauden jälkeen johonkin huipputalliin. Force Indian varapäällikkö Bob Fernleyn mukaan talli ei aio estää kuljettajien mahdollisia siirtoja.

– ”Checo” (Perez) on hilkulla siirtyä mestaruudesta kisaavaan tiimiin, samoin Nico (Hülkenberg, tallin toinen kuljettaja). Olemme ensimmäisinä toivottamassa heille onnea matkaan, Fernley sanoi Autosportille.

Perez on ajanut Force Indian -tallille tällä kaudella 48 pistettä ja kaksi palkintopallisijoitusta. Perez oli ennen siirtymistään Force Indianille kauden verran McLarenilla vuonna 2013, mutta silloin McLaren ei vielä ollut niin kilpailullinen.

Fernleyllä on kuitenkin yksi toive mahdolliselle siirrolle.

– Mutta emme halua nähdä kumpaakaan meidän kuljettajista jonkun meidän kilpailijan riveissä keskikastin tallissa, Fernley sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!