© Kuva: Getty Images

Esteban Ocon debyytistään: ”Olisin pystynyt Renaultin vauhtiin”

19-vuotias ranskalainen Esteban Ocon teki F1-debyyttinsä sunnuntaina Spassa, tuloksena oli 16. sija. Sauberin Felipe Nasr jäi taakse.

Ennen Kevin Magnussenin kolaria Ocon oli jopa sijalla 11. Jarruongelmat värittivät Oconin kilpailua.

– Kilpailu oli aika hyvä. Pystyimme haastamaan ihan hyvin muita alussa. Jarruputken rikkoutuminen söi paljon aikaa. Lisäksi renkaat olivat viimeisillä kierroksilla aivan loppu, mutta sain pidettyä Nasrin takanani. Kilpailin lopussa käytännössä vain häntä vastaan, Ocon sanoi F1 Todayn mukaan.

– Keskeytys ei ollut lähellä, mutta jos olisi ollut vielä yksikin kierros, niin en tiedä, olisinko päässyt maaliin. Jarruputken hajoamisen jälkeen auto hidastui ehkä sekunnin joka kierroksella. Uskon, että olisin ilman ongelmia pystynyt Renaultin Jolyon Palmerin vauhtiin vauhtiin, Ocon sanoi.

– Tästä pitää ottaa opiksi kaikki mahdollinen ja katsoa jo eteenpäin.

Toinen Manor-kuljettaja Pascal Wehrlein joutui keskeyttämään.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!