© Kuva: Getty Images

Daniil Kvjatin potkut peruttu: ”Haluan hänen jatkavan”

Media on jakanut Toro Rosson Daniil Kvjatille potkuja moneen kertaan, mutta tallipäällikkö Franz Tost katkoo huhuilta siivet.

Tostin mukaan se, että Kvjatin annettiin jatkaa Red Bullilta pudottamisen jälkeen Toro Rossolla osoittaa, että Red Bullin päättävät tahot luottavat edelleen 22-vuotiaaseen venäläiseen.

– Toivon todella, että hän ajaa meillä myös 2017. Olen täysin varma, että hän nousee vielä osoittamaan potentiaalinsa ja vauhtinsa, Tost sanoo Autosportille.

– Ymmärrän, ettei hänen itseluottamuksensa ole nyt ihan parhaalla mahdollisella tasolla.

– Minun mielestäni Daniil ajoi Saksan GP:ssä oikein hyvin, mutta epäonni aika-ajossa esti paremman tuloksen, kun Q2 jäi saavuttamatta pienen jarrutusvirheen vuoksi. Toivon, että hän pystyy seuraavissa kilpailuissa saamaan kaikki palaset kohdalleen ja me pystymme tarjoamaan hänelle kilpailukykyisen auton. Yksikin hyvä kilpailu tekisi terää hänen itseluottamukselleen.

– Me kaikki tiedämme, kuinka hyvä kuljettaja Daniil on. Hän voitti GP3-mestaruuden aikanaan ja oli tälläkin kaudella palkintopallilla Kiinassa. Ei voi olla niin, että hän olisi menettänyt kykynsä muutamassa kuukaudessa, Tost sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!