© Kuva: Getty Images

Video: Tätä ei joka päivä näe – Kimi Räikkönen tekee jotain ennennäkemätöntä!

Kimi Räikkönen tunnetaan lempinimestä Jäämies, eikä hänellä ole ollut tapana juurikaan näyttää tunteitaan F1:ssä. Räikkönen on aina kuitenkin kohdellut fanejaan hyvin, mutta nyt kameralle on taltioitunut jotain ennennäkemätöntä.

Itävallan kisaviikonloppuna Räikkönen nimittäin bongattiin antamassa halia fanilleen kesken ORF-televisiokanavan lähetyksen.

Halauksen aikaan Nico Rosberg kävelee toimittajan ohi ja tervehtii tuttua toimittajaa. Räikkönen sen sijaan kävelee halin jälkeen tyylilleen uskollisesti toimittajan ohi mahdollisimman nopeasti aurinkolasit päässään.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!