© Kuva: Getty Images

Uusi siipi Unkarissa – saako Sauber pistetilin auki?

Sauber lojuu MM-sarjan hännänhuippuna ainoana nollakerholaisena. Unkariin tiimi saa uuden takasiiven, jonka uskotaan parantavan toistaiseksi murheellisen C35:n vauhtia.

Talousongelmat ovat johtaneet siihen, ettei Sauber ole pystynyt samanlaiseen kehitystyöhön kauden aikana kuin sen pahimmat kilpailijat. Nyt autossa on uusi siipi.

– Viime vuonna minulle ei jäänyt täältä lainkaan huonot muistot. Sain kymppisijasta yhden pisteen. Silloin meillä oli täällä oikein hyvä vauhti ja toivon, että saamme nyt saman vauhdin päälle, Marcus Ericsson muistelee.

– Olemme jatkaneet uuden siiven testaamista osana uutta aerodynaamista pakettiamme. On mielenkiintoista vertailla Silverstonen ja Unkarin dataa tämän kilpailun jälkeen.

Felipe Nasr on parantanut alkukaudesta vauhtiaan: kolme edellistä kisaa toivat sijat 12, 13 ja 15. Hän toivoo positiivisen trendin jatkuvan.

– Olimme täällä vuosi sitten itse kilpailussa vahvempia kuin odotimmekaan. Jäin silloin vain sijan pisteistä. Nyt odotan eniten, kuinka uusi siipi sopii autoomme, Nasr kertoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!