© Kuva: Getty Images

Sky Sports: Sebastian Vettel jatkamassa Ferrarilla vuoteen 2020

Sky Sports Italian mukaan Sebastian Vettel aikoo jatkaa uraansa Ferrarilla vielä nykysopimuksen jälkeenkin aina kauteen 2020 asti.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kommentoi viime viikolla, että Vettel olisi lähtökuopissa kauden 2017 jälkeen. Sky Sports Italian asiantuntija Antonio Boselli on eri mieltä.

– Vettel on hyvin tyytyväinen Ferrarilla. Hänen sopimuksensa kattaa kauden 2017 ja siinä on kahden vuoden optio, jota saatetaan hyvinkin jatkaa vuoteen 2020. Ferrarin ja Vettelin projekti on monivuotinen. Nyt heillä on hiukan hankalaa, alkukausi on ollut vaikea molemmille, Boselli kirjoittaa.

– Auton suorituskyky ei ole ollut sellainen, mitä on odotettu. Uskon silti, että Vettel luottaa Ferrariin ja haluaa voittaa mestaruuden juuri Ferrarille. Se olisi hänelle paljon suurempi ja erityisempi juttu kuin mestaruudet Red Bullilla.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!