© Kuva: Getty Images

Lewis Hamiltonilla selvä kanta tallin puheisiin: ”Haluan ajaa kilpaa”

Mercedesten yhteentörmäys Itävallan GP:n viimeisellä kierroksella nosti tallin varpailleen. Talli on jopa suunnitellut ottavansa tallimääräykset käyttöön (lue uutinen).

Lewis Hamilton
ajoi lopulta Itävallassa voittoon, eikä hänellä ollut mahdollisuutta estää tallikaverinsa Nico Rosbergin toilailua. Nyt Hamilton saattaa joutua maksamaan kovan hinnan tallikaverinsa törmättyä häneen ja tipputtua palkintopallilta pois.

– Haluan ajaa kilpaa. Kasvoin niin, että haluan ajaa kilpaa. Halusin F1:iin kilpailemaan parhaiden kanssa ja ollakseni paras, Hamilton sanoi Motorsportille.

– Olin fanina todella pettynyt vuonna 2002, kun Ferrari teki tallimääräyksen, jolla Michael Schumacher ohitti Rubens Barrichellon, Hamilton kertoi.

Hamilton todella toivoo, ettei talli tekisi loppukaudellakaan tallimääräyksiä, vaikka kilpailu maailmanmestaruudesta tallikaverusten välillä onkin kovaa.

– Ei sitä koskaan toivo tallimääräyksiä tapahtuvan. Onneksi Toto (Wolff) ja Niki (Lauda) ovat antaneet meidän ajaa kilpaa. Siitähän tässä ajamisessa on kyse, Hamilton sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.