© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen rehellisenä: ”Eihän se vieläkään ole tarpeeksi hyvä”

Ferrari-kuljettaja Kimi Räikkönen ei ole vielä tyytyväinen autoonsa. Räikkönen uskoo kuitenkin, että auto on menossa parempaan suuntaan. Unkarissa Ferrarilla on Räikkösen mukaan paremmat lähtökohdat kuin kaksi viikkoa sitten Iso-Britanniassa.

– Vaikea arvioida, miten viikonloppu sujuu. Tällä kaudella on ollut paljon ylä- ja alamäkiä eri radoilla ja eri olosuhteissa, mutta olen varma, että olemme vahvempia kuin Silverstonessa, Räikkönen sanoi torstaina.

Räikkösen mukaan Ferrari on mennyt selvästi eteenpäin alkukaudesta, mutta vielä ei olla siellä, missä Jäämies haluaisi.

–  On selvää, että automme on parempi kuin alkukaudesta, mutta eihän se vieläkään ole tarpeeksi hyvä. Joillain radoilla olemme hyvin lähellä (kärkeä), joillain taas kärsimme paljon.

– Odotan kuitenkin, että pystymme parantamaan ja voittamaan kisoja, mutta nämä asiat eivät tietenkään tapahdu yhdessä yössä, Räikkönen jatkoi.

Ferrarilla ei olla vielä heitetty hanskoja tiskiin tämän kauden osalta, vaikka Mercedekset näyttäisivät menevän omia menojaan mestaruustaistossa. Räikkönen on MM-pisteissä kolmantena. Eroa kärjessä olevaan Nico Rosbergiin on jo 62 pistettä.

– Tavoitteemme on kuitenkin se, että molemmat automme ovat kärkikahinoissa, taistelemme voitoista ja maailmanmestaruudesta.

– Vielä on paljon kisoja jäljellä, ja voimme kääntää asiat ympäri, Räikkönen vakuutteli.

Lähde: thecheckeredflag.co.uk

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!