© Kuva: Getty Images

Ferrari-kuskin painajaismainen kisaviikonloppu jatkuu – nyt tuli rangaistus

Ferrarin Sebastian Vettelin kisaviikonloppu Iso-Britanniassa on ollut painajaismainen. Kisaan Vettel joutui lähtemään vasta 11. ruudusta viiden ruudun rangaistuksen takia. Vettelin vaihdelaatikko vaihdettiin jo perjantain jälkeen.

Nyt epäonni jatkui myös itse kisassa, kun Vettelille tuomittiin viiden sekunnin aikarangaistus pitäessään sijoituksensa taistelussa Felipe Massan kanssa.

Massa tuli rinnalle ja Vettel pyrki pitämään Massan takanaan, mutta ei saanut käännettyä autoa kunnolla ja lopulta ajoi Massan ulos radalta. Tästä syystä Vettelille annettiin viiden sekunnin rangaistus, joka lisätään loppuaikaan tai, jos Vettel tulee varikolle, se lisätään varikkopysähdyksen aikaan.

Vettel on 44 kierroksen jälkeen kisassa yhdeksäntenä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!