© Kuva: Getty Images

Fernando Alonso: ”McLaren on kehittynyt kirkkaasti eniten”

Fernando Alonso väittää olevansa erittäin tyytyväinen, vaikka menestystä ei ole viime vuosina tullut ja mestaruudestakin on jo 10 vuotta.

– Totta kai loogisesti ajatellen haluaisin taistella koko ajan mestaruudesta. Mutta olen tietoinen projektistamme ja haasteestamme sekä kaikkien intohimosta toteuttaa ne, Alonso sanoo GrandPrix.comille.

– Tällä hetkellä en voi valittaa mistään. Minulla on paljon enemmän, mistä olen koskaan edes haaveillut. Minulla on oma rataprojekti Asturiasissa, olemme aloittaneet kesäleirin 122 lapsen kanssa, olen terve ja minulla on oma perhe. Elän elämäni parasta aikaa.

Kaiken muun hyvän lisäksi Alonso näkee nyt valoa McLarenin tunnelin päässä.

– Kuten sanoin Itävallassa, me olemme talli, joka on kehittynyt selkeästi kaikkein eniten viimeisen 1,5 vuoden aikana.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!