© Kuva: Getty Images

Tässä vahvuus, jolla Valtteri Bottas ajaa podiumille Itävallassa

Williams on viime vuosina pystynyt yllättämään monet juuri Itävallan GP:ssä. Yllätystä Valtteri Bottas lähtee nytkin hakemaan. Renkaiden saaminen oikeaan lämpötilaan tulee olemaan Bottaksen mukaan Williamsin vahvuus Itävällassa.

– Rata on aika konstikas monestakin kohtaa. Mutta silti se on meille yksi parhaista radoista kalenterissa, joten hyvät mahdollisuudet palkintopallille on, Bottas sanoo F1.co.uk -sivustolla.

– Se on erittäin hyvä tavoite minulle. Red Bull ja Ferrari voivat hyvinkin olla tosi vahvoja täällä. On hankala aina ennustaa, mutta uskon, että tämä on meille parempi kuin Baku, Bottas sanaili.

– Viime vuonna isoin ongelma täällä oli se, että eturengas lukkiutui ykkös- ja kakkosmutkissa, koska niitä ei saatu oikeaan lämpötilaan. Meillä on ultrapehmeän renkaan lämmittämisestä hyviä kokemuksia tältä kaudelta, siinä ei ole ollut mitään ongelmia. Se on meille vahvuus juuri nyt, varsinkin jos sääolot ovat ailahtelevat, kuten on ennustettu, Bottas uskoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.