© Kuva: Getty Images

Jari-Matti Latvala lähestyy kärkipaikkaa Sardiniassa – Ogier jäänyt jo kauas taakse!

Hyundain Thierry Neuville johtaa yhä Sardinian MM-rallia, mutta Jari-Matti Latvala lähestyy koko ajan, kun ajettu on nyt 12 erikoiskoetta.

EK9:n jälkeen Latvala oli vielä 11 sekuntia perässä, nyt ero on enää 2,9 sekuntia. Latvalan tallikaveri ja MM-sarjaa johtava Sebastien Ogier ajaa kolmantena, mutta on jäänyt suomalaisesta jo peräti 52 sekuntia.

– Olen ollut hiukan varovainen kivien kanssa muutamalla pätkällä. Mutta nyt auto on ihan eri balanssissa kuin eilen. Illalla vaihdettu vaihdelaatikko ja eturipustus toimivat tosi hyvin. Olen tyytyväinen ajamiseeni. Käytämme nyt erikoista rengaskuviota, sillä edessä on pehmeät renkaat ja takana kovat, Latvala sanoi WRC.comilla.

EK12:lla Latvalan renkaista alkoi kadota pito.

– Etupää liukui, kun pehmeistä renkaista alkoi pito kadota. Ne pitää nyt ehkä vaihtaa kovempiin, Latvala totesi.