© Kuva: Getty Images

Daniil Kvjatin henkinen tasapaino järkkyi Red Bull-potkuista: ”Hän oli aika sekaisin”

Daniil Kvjat palasi Toro Rossolle, kun hänet pudotettiin Red Bullin ykköstiimistä. Vaikka se oli venäläiselle kova paikka, ei tallipäällikkö Franz Tost ole menettänyt uskoaan häneen.

Kvjat ajoi palkintopallille Kiinassa, mutta seuraava osakilpailu Venäjällä meni kolarointeineen täysin pieleen ja edessä oli pikaiset potkut.

– Totta kai se oli shokki Daniilille. Red Bull Racing on kuitenkin yksi parhaista talleista nyt ja me olemme keskikastissa. Hän oli alkuun hieman sekaisin, eikä ihan tasapainossa, mutta me pidimme palavereja, kävimme pari kertaa yhdessä syömässä ja olen huomannut, että hän on saanut henkisen vahvuutensa taksiin, Tost sanoo F1-sarjan virallisilla nettisivuilla.

– Nyt hän pystyy jo täysin keskittymään tekemään meille hyvää tulosta. Hän on pystynyt ylittämään esteet, joita tämä koko tilanne aiheutti.

– Me pyrimme tarjoamaan hänelle parhaat mahdolliset työkalut näyttää jälleen lahjakkuuttaan. Uskon että hän on nyt siihen valmis, kunhan me vain pystymme antamaan hänelle kilpailukykyisen kaluston. Hänellä on yhä nopeutta ja potentiaalia jopa voittaa kilpailuja, Tost uskoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!