© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas valitteli vauhdin puutetta MTV Sportille: ”Kaikella muulla voidaan saada kikkailtua”

Valtteri Bottas toi Williamsinsa seitsemänteen ruutuun Espanjan GP:n aika-ajoissa. Suomalainen oli omaan suoritukseensa tyytyväinen.

– Jäi silleen aivan hyvä fiilis että sai hyvän kierroksen. Parempaan ei ollut mahdollisuutta, ei vehkeet vain kule kovempaa. Seitsemänneltä sijalta on kuitenkin mahkut hyviä pointseja saada, Bottas kommentoi MTV Sportin haastattelussa.

Bottaksen tallikaveri Felipe Massa suoriutui surkeasti ollen vasta kahdeksastoista.

– En tiedä mitä tarkemmin kävi, siinä oli aikaa vain yhteen vetoon lopussa. Totta kai sitä haluaa olla tiimikaverin edellä, ei itseä sinänsä haittaa, mutta harmi tiimille, ei ole varmasti niin hyviä pisteitä tulossa, Bottas sanoi.

Hänen mukaansa talli on saanut parannettua autoa viikonlopun aikana. Huomisen kisan menestys on kuitenkin vielä kysymysmerkki.

– Aika samalta tuntui kuin eilen. Aika hyvin autoa koko viikonloppu saatu parannettua. Hyvä startti on täällä tärkeä, ja että saadaan taktiikka onnistumaan. Kisavauhti ei ole meillä paras alue, mutta kaikella muulla voi saada kikkailtua, Bottas summaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!