F1-kuski Lewis Hamilton uskoo, että hän ei voi välttää kauden aikana rangaistuksia sallittujen voimanlähteen osien määrän ylittämisestä. Hamiltonilla on nyt käytössään kauden kolmas turboahdin ja lämpöenergian kierrätyssysteemi MGU-H, ja kisoja on vielä 17 jäljellä.

– Moottorini alkavat käydä väliin, joten se on käynyt mielessä. Ei sillä, että se olisi tuskaista, mutta se… ei vain ole hyvä juttu, Hamilton kommentoi Autosportille.

Moottorirangaistuksia on luvassa, jos kauden aikana otetaan käyttöön kuudes joistain kuudesta moottorinosasta. Osiksi säännöissä lasketaan polttomoottori, turboahdin, MGU-H, MGU-K, ohjauselektroniikka tai energiankierrätysjärjestelmän energiavarasto.

– Avainasemassa on ymmärtää tilanne paremmin kuin aiemmin ja yrittää olla huolellinen siinä, kuinka käytämme moottoreita loppukauden, sillä minulla on vain kolme jäljellä tälle vuodelle, hän jatkaa.

– Joten tulen saamaan uuden rangaistuksen jossain välissä, mutta teen parhaani, Hamilton sanoo.

Hamilton epäilee myös, että hän tulee saamaan lähtöruuturangaistuksen. Brittikuskilla on nyt allaan kaksi huomautusta, ja kolmannesta tulee kymmenen lähtöruudun rangaistus.