Red Bullin Daniel Ricciardo uskoo, että Max Verstappenin tulo tiimiin on iso haaste, mutta lopulta hyväksi hänen uralleen.

– Max on todella vakavasti otettava kuljettaja ja se tekee minulle pelkästään hyvää, Ricciardo sanoo Red Bullin haastattelussa.

– Kun tulin itse Red Bullille Sebastian Vettelin tallikaveriksi, ajattelin että haluan mahdollisimman kovan vastuksen tiimin sisältä itselleni. Vain siten voi haastaa itseään kunnolla. Nyt Max tuo minulle toisenlaisen haasteen ja siitä tulee iso.

– Hänen menestyksensä on vain positiivista. Jos pystyn jatkossa voittamaan hänet, se on hyvä asia minun urani kannalta, Ricciardo uskoo.

Ricciardoa jäi selkeästi nyppimään, kun hän ei pystynyt erilaisten kisataktiikoiden vuoksi haastamaan Verstappenisa Barcelonassa.

– Herään edelleen se asia mielessäni. Kun menen nukkumaan, en ajattele sitä, mutta aamulla se on aina mielessäni.

– Minulle on jäänyt viime kilpailuista tunne, että enemmänkin olisi tarjolla ollut. Tavallaan häviäminen Maxille harmittaa ja turhauttaa, vaikka tiedän, että tämä on tiimityötä. Toisaalta jokainen kuljettaja ajaa myös itselleen, Ricciardo muistutti.