© Kuva: Getty Images

Nico Rosberg odottaa paljon ohituksia ja uhkaa Räikkösen suunnalta: ”Pidämme Kimiä silmällä”

Mercedes-kuski Nico Rosberg ennustaa jännittävää kisaa tämän päiväisestä Bahrainin GP:stä. Uusi rengassääntö, jossa kuskeilla on käytössään kolme erilaista rengasseosta kisaan, tuo kilpailuun oman strategisen mausteensa.

– Tämä tulee olemaan varmasti tiukkaa. Paljon voi tapahtua kolmella eri rengasseoksella, ja kaikkia kolmea varmasti myös käytetään. Kisa tulee olemaan varmasti mielenkiintoinen myös strategioiden kannalta, ja näemme varmasti myös paljon ohituksia, kun eri kuljettajat ovat renkaineen eri tilanteissa, Rosberg kommentoi motorsport.comille.

Rosberg sanoo, että Mercedes-leirissä ei silmäillä pelkästään Ferrarillaan kolmannesta ruudusta starttaavan Sebastian Vettelin suuntaan, vaan myös tämän tallikaveri Kimi Räikkösen takia ollaan varuillaan.

– Siellä on myös Kimi, ja hän ajoi täällä viime vuonna yhden parhaista kisoistaan, ellen väärin muista. Pidämme luonnollisesti myös häntä silmällä, Rosberg kommentoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!