© Kuva: Getty Images

F1-sarjan superyllättäjältä karu ”paluu todellisuuteen”

F1-talli Haasin tallipäällikkö Günther Steiner toteaa Kiinan GP:n olleen tallille herätys todellisuuteen loistavan alkukauden jälkeen.

Romain Grosjean nappasi kauden kahdesta ensimmäisestä kisasta upeat sijat kuusi ja viisi, mutta Kiinassa hän oli vasta 19. tallikaveri Esteban Gutierrezinkin tuodessa tallin parhaan sijoituksen ollen 14:s. Talli sai kuitenkin ensimmäistä kertaa molemmat autonsa maaliin kilpailusa.

– Tämä oli paluu todellisuuteen, mutta kuitenkin hyvä sellainen. Tiedämme nyt tasomme, Steiner toteaa Autosportille.

– Tiedämme, että normaaliolosuhteissa taistelisimme sijan kymmenen tuntumassa. Ilman Grosjeanin joutumista osalliseksi ensimmäisen kierroksen kolarointiin hän olisi ollut jossain sillä paikkeilla. Oli kuitenkin hienoa saada molemmat autot maaliin. Meidän täytyy nyt tottua siihen ja saada esimerkiksi varikkokäynnit toimimaan kunnolla.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!