Lewis Hamilton on myöntänyt, että mestaruuden varmistumisen jälkeen hän menetti fokuksensa viime kaudella. Formula-asiantuntija Martin Brundlen mukaan juuri tässä on Hamiltonin suurin sudenkuoppa tällä kaudella.

Hamiltonin elämäntyyli radan ulkopuolella on yhtä loistoa ja glooriaa. Hän selvästi pitää esillä olosta ja näyttäytyy mielellään muiden eri alojen maailmantähtien seurassa mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa.

– Ei Hamilton voi kadottaa fokustaan, jos hän aikoo voittaa lisää mestaruuksia. Nico Rosbergin loppukausi oli viime vuonna todella vahva. Mielestäni hän on henkisesti stabiilimpi ja on varmasti valmis taistelemaan mestaruudesta alusta loppuun. Eikä pidä unohtaa Sebastian Vetteliä, formula-asiantuntija ja entinen kilpakuljettaja Martin Brundle sanoo F1.co.uk -sivuston mukaan.

– Me kaikki tiedämme, kuinka nopea Lewis on parhaimmillaan ja hän tietää, kuinka kilpailuja ja mestaruuksia voitetaan. Mutta itse asiaan on pystyttävä keskittymään täydellisesti.

Hamilton myöntää itsekin, että erilaiset juhlat, sponsoritilaisuudet ja hyväntekeväisyysprojektit vievät aikaa.

– Yritän löytää tasapainon elämääni. Totta kai akut pitää olla ladattuna, kun uuteen kauteen lähdetään. Minun elämäntyylini on varmasti erilainen kuin monen muun kuljettajan. Mutta kuka sanoo, mikä on oikein ja mikä väärin?

– Minun tyylini elää sopii minulle täydellisesti. Haluan nauttia jokaisesta hetkestä, Hamilton sanoo.