Joulukuussa 2013 vakavaan lasketteluonnettomuuteen joutuneen Michael Schumacherin tilannetta on jälleen kommentoitu hänen entisten työnantajien toimesta.

Tällä kertaa puheenvuoron on saanut Ferrarin entinen johtaja ja täten Schumacherin italialaistallissa viettämän ajan pomo Luca di Montezemolo. 2014 Ferrari-johtajan tehtävistä väistynyt di Montezemolo antoi Gazzetta dello Sportille kommenteja, jotka kaikki käytännössä tietävät.

– Tapaus Schumacher? Kuulen häntä koskevia juttuja jatkuvasti, mutta valitettavasti ne eivät ole myönteisiä uutisia. Elämä osaa olla erikoista. Urallaan hän ajoi vain yhden vakavan onnettomuuden (1999 Silverstonessa, jossa hänen jalkansa katkesi), mutta uran jälkeen epäonninen virhe laskettelurinteessä tuhosi hänet, di Montezemolo toteaa.

Italialaisen mukaan Schumacher oli siviilielämässään hyvin paljon riskejä välttelevä persoona, minkä takia hänen tilanteesa on erityisen tuskastuttava kaikille.

Schumacherin tiedosta liikkuu paljon huhuja, joita ei ole kuitenkaan vahvistettu. Häntä hoidetaan hänen Sveitsin kodissaan tiukkojen turvatoimien saattelemana.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.