Nico Hülkenbergin mukaan hänen liittämisensä uuteen Haas-tallin tänä vuonna huhutasolla ei perustunut erityisen vakavaan kontaktiin.

Amerikkalaistallin kuljettajavalinnat herättivät syksyllä kiinnostusta jo sen läheisen Ferrari-yhteistyönkin vuoksi. Talliin päätynyt Romain Grosjean esimerkiksi on avoimesti nimennyt tavoitteekseen antaa Haasissa näyttöjä Scuderialle.

– Rehellisyyden nimissä kesätauolla käydään aina keskusteluja ja tarkastellaan vaihtoehtoja, katsotaan, mitä markkinoilla on tarjolla. Enempää en siitä oikeastaan voi sanoa. Olen tyytyväinen täällä ja odotan tulevaisuuttani täällä innokkaasti, Force india -kuski sanoi F1i-sivustolle.

Hülkenbergiä on pidetty pitkään yhtenä tulevaisuuden tähdistä, mutta vuodesta toiseen nousu huipputalliin on jäänyt 28-vuotiaalta saamatta. Sitä hän kuitenkin yhä tavoittelee.

– Olisin todella pettynyt jos jättäisin formula ykköset saamatta tilaisuutta voittamiseen ja taisteluun mestauudesta, saksalainen sanoi.

– Tässä on nähtävissä tietty kaava, sitä [että lahjakkaat kuljettajat eivät aina saa tilaisuutta] näkee jonkin verran. Mutta on vain taisteltava tiensä läpi.