Jules Bianchin kuolema on ymmärrettävästi järkyttänyt koko F1-maailmaa. Marussialla GP-starttinsa ajanut ranskalainen ehti lyhyellä F1-urallaan testaamaan myös Force Indiaa kaudella 2012.

Tallipäällikkö Vijay Mallya toteaa tallinsa tiedotteessa kaikkien ajattelevan tällä hetkellä Bianchia ja hänen omaisiaan.

– Meillä oli kunnia työskennellä Julesin kanssa kaudella 2012, ja hän jätti vahvan vaikutuksen kaikkiin tallissamme. Opimme tuntemaan erinomaisen nuoren lahjakkuuden, joka oli matkalla kohti isoja asioita F1-maailmassa. Maailma on menettänyt hänessä todellisen kilvanajajan ja me kaikki ystävän, Mallya toteaa.

Show’n täytyy kuitenkin jatkua, ja Mallyakin toivoo talliltaan vahvojen esitysten jatkamista myös tulevana viikonloppuna Unkarissa.

– On vaikea palata takaisin asiaan, mutta Unkarissa odotamme lisää suorituskykyisiä esityksiä mitä näimme jo Silverstonessa. Uuden B-automme debyytti täytti odotuksemme ja nosti suoritustasoamme. Se nosti moraaliamme, ja odotamme kauden toiselta puoliskolta paljon.

– Unkarista voimme odottaa jälleen pisteitä. Ennen kauden alkua asetimme tavoitteeksemme valmistajien sarjan viidennen sijan, ja se on takuuvarmasti edelleen saavutettavissa, Mallya uskoo.