Mercedes ei aio levätä laakereillaan: ”Australia oli vain yksi kisa”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on luonnollisesti mielissään tallinsa murskaavasta esityksestä kauden avausosakilpailussa, mutta hän ei silti halua tallin tuudittautuvan liikaan hyvänolontunteeseen.

– Melbourne oli virheetön suoritus koko tiimiltä ja hyvin ansaittu palkkio kaikille, jotka ovat olleet tekemisissä tämänvuoden automme kanssa. He ansaitsevat ehdottomasti tämänhetkisen menestyksemme, Wolff toteaa motorsport.comille.

– Australia oli kuitenkin vain yksi kisa. Emme aio hellittää, eikä meillä ole siihen mahdollisuuksiakaan, sillä haastajamme ajavat kovasti meitä takaa.

Wolff nostaa haastajista esiin tutut tallit.

– Ferrari on ottanut selkeän askeleen eteenpäin, Williams vaikuttaa myös erittäin vahvalta. Tässä vaiheessa ketään ei voi laskea pois laskuista, joten meidän täytyy valmistautua taistelemaan tulevissa kisoissa.

 

 

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!