Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin edustaman Ferrarin uusi tallipäällikkö Maurizio Arrivabene ei usko Scuderian vielä haastavan hallitsevaa mestaritallia, Mercedestä, F1-kauden alussa.

Mies kertoi FIA:n lehdistötilaisuudessa Melbournessa perjantaina, että lupaavien talven testien ja Australian GP:n perjantaiharjoitusten perusteella tavoitteena tallilla on lyödä ensin Mercedeksen muut haastajat.

– Jos Claire [Williams] ja Toto [Wolff] antavat jostain syystä määräyksen talleilleen pysähtyä, me arvostamme sitä! Mutta he eivät varmaankaan sitä tee, Ferrari-pomo sanoi Williamsin ja Mercedeksen tallipomoihin viitaten.

– Me päätimme viime kauden neljännellä sijalla. Voidaksemme miettiä kärkisijaa, meidän on ensin voitettava lähellämme olevat kaverit – eli siis Williams sekä Red Bull ja jos siihen pystymme, sitten ohjelmassa on Mercedes.

– Meidän on otettava askel kerrallaan ja yritettävä olla realistisia ja päästävä Toton porukan lähelle niin nopeasti kuin mahdollista. Tietenkään se ei ole helppoa.