Vaikka aika-ajojen tulos Australiassa ei ollutkaan hänelle erityisen heikko, Kimi Räikkönen sanoi viitosruudun olleen hänelle pettymys. Mersujen lisäksi edelle ehtivät Felipe Massa ja uusi tallikaveri Sebastian Vettel, jotka suomalainen arvioi olleen lyötävissä.

– Nopealla kierroksellani menetin noin kolme kymmentstä kolmosmutkassa ja tein pari virhettä seuraavissa kahdessa mutkassa, Räikkönen selitti tiedotteessa.

– Me tiesimme, että me emme voisi taistella Mercedestä vastaan, ei ainakaan tämän päivän aika-ajoissa, mutta kolmosruutu oli silti mahdollinen.

Räikkönen odottaa kuitenkin paljon auton potentiaalilta itse kisassa, jossa pisteet lopulta jaetaan.

– Me näimme harjoituksissa, että pitkät vetomme ovat aika hyviä, joten me voimme olla luottavaisia hyvästä kisasta, hän sanoi.

– Kaikki, mitä meidän on tehtävä, on saada hyvä startti ja sitten vain tehdä parhaamme. Uskon, että voimme taistella hyvästä sijoituksesta.

– Tiiminä me työskentelemme hyvin yhdessä ja meillä on selvä näkemys tilanteesta. Me tiedämme olevamme nopeita, mutta meidän on parannettava kaikilla sektoreilla ja omasta puolestani minun on ajettava paremmin.