Formula ykkösten kaupallisia oikeuksia hallinnoiva Bernie Ecclestone on kommentoinut Michael Schumacherin onnettomuutta Welt Am Sonntag –lehdelle.

Schumacher joutui vakavaan lasketteluonnettomuuteen vuoden 2013 joulukuussa. Hän vaipui onnettomuuden seurauksena koomaan ja on ollut vuodepotilaana siitä lähtien. Schumacher on herännyt koomasta, mutta hänen toipumisensa on ollut silti vähäistä.

Ecclestone muistuttaa Schumacherin nauttineen vauhdista. Hän joutui kilpa-autouransa ulkopuolella vakavaan onnettomuuteen myös moottoripyörän kanssa.

– Hän oli monessa onnettomuudessa ja otti paljon muitakin riskejä. Mikäli ne olisivat aiheuttaneet hänelle loukkaantumisen, niin sitten se vaan olisi ollut niin. Mutta että tällä tavalla? Eikä kyseessä ollut edes laskettelukilpailu, Ecclestone voivotteli.

– En tiedä mitään hänen nykytilastaan. Kuulostaa kummalliselta, mutta kun hän nyt on tässä valitettavassa tilassa, olisi ollut luonnollisempaa, että hänelle olisi tapahtunut onnettomuus kilpa-autoilun eikä laskettelun yhteydessä. Se on tämän tarinan tragedia.