Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene odottaa Sebastian Vettelin työskentelevän tallin etua ajatellen uudessa työpaikassaan.

Saksalainen siirtyi Ferrarille kaikkien aikojen ylivoimaisesti nuorimpana nelinkertaisena mestarina. Vanhat meriitit eivät kuitenkaan ensi vuonna ratkaise.

– Vettel tuo mukanaan kokemuksen voittamisesta. Hänellä on neljä mestaruutta ja intoa työskennellä joukkueena. Hän haluaa totisesti saada Scuderian kasvamaan kanssamme, Arrivabene sanoi maanantaina Maranellossa.

– Samaan hengenvetoon on sanottava, että vaikka kuljettajamme ovat kenties työntekijöinä ylimyksiä, he ovat joka tapauksessa työntekijöitä ja heidän on työskenneltävä tiiminä.

Vettelin ja Kimi Räikkösen verrattain lämpimästä suhteesta on kirjoitettu paljon, mutta tallipomo toivoo, että kaksikko ei tule liian hyvin juttuun.

– [Vettel] tulee erittäin hyvin toimeen Kimin kanssa ja tämä on positiivinen elementti. Toivon, että he eivät tule aivan yhtä hyvin toimeen radalla, koska sääntönä on jatkossakin oltava se, että tallikaveri on ensisijainen kilpailija, Arrivabene sanoi.