Ferrarin Fernando Alonso vakuuttaa miehen motivaation riittävän loppukauden kahteen kisaan, vaikka Abu Dhabin GP viime viikonloppuna sujui mollivoittoisesti. Alonso oli kisassa viides ja joutui kisan jälkeen sairaalaan, kun oli ajanut paria sataa ratakivetysten yli ajatuessaan radan ulkopuolelle.

Ferrari kuitenkin kertoi myöhemmin, että espanjalainen on mukana seuraavassa USA:n GP:ssä ensi viikolla. Alonso vakuuttaa ajavansa täydellä motivaatiolla kauden loppuun.

– Olen ollut 12 vuotta F1-sarjassa ja paljon pidempään pienemmät luokat mukaan lukien. Olen aina antanut 120 prosenttia itsestäni kisoihin, Alonso kertoi Autosportille.

– Saan paljon huomiota ja minulta odotetaan paljon jokaisessa kisassa. Menen jokaiseen kisaan etsimään jotain parannettavaa ja se toimii motivaation lähteenä minulle.

Kuljettajien ja valmistajien MM-taiston ratkettua Alonson ja Ferrarin tähtäin on saavuttaa molempien kategorioiden kakkossija. Kuljettajien taulukossa mies on kakkosena selkeällä 34 pisteen erolla Kimi Räikköseen. Valmistajien MM-sarjassa Ferrari ajaa kolmantena takaa Mercedesiä 11 pisteen päässä.