Romain Grosjean pitää kantta odotuksien päällä Itävallan GP:tä ajatellen, koska tietää radan olevan raskas sekä autolle että hänelle itselleen.

Grosjean lähtee matkaan kuudennesta ruudusta, joka on hänen paras lähtöruutunsa sitten Melbournen avauskilpailun. Ranskalainen ylisti aika-ajon jälkeen autoaan, mutta tiedosti itse kilpailussa mahdolliset vastaantulevat ongelmat.

– Kilpailusta tulee pitkä. Se tulee olemaan taas rankka jarruillemme, sekä moottorille ja kuljettajan fysiikalle. Tämä on kuitenkin vasta toinen kerta tällä kaudella, kun renkaat tuntuvat todella toimivan ja pystyn puskemaan sen avulla auton äärirajoille, Grosjean sanoo.

Aika-ajo ei myöskään ollut Grosjeanille pelkkää ruusuilla tanssimista. Q1:ssä mies ajoi seiskamutkan soralle, ja oli lähellä osua ratareunukseen samassa tilanteessa. Kolmannessa osiossa auto jäi radan varteen.

– Taisimme vain kärsiä elektroniikan pettämisestä aika-ajossa. Toivon ettei se ole mitään vakavampaa. Olemme kuitenkin olleet nopeita Kevinin kanssa koko viikonlopun, ja ilman hänen jousitusongelmaansa hänkin olisi ollut samoilla sijoilla, Grosjean summaa tallin vauhtia.