Force Indialla on ollut kuljettajien välillä parikin välikohtausta edellisten kisojen aikana. Kanadassa Sergio Pérez ei suostunut päästämään Esteban Oconia ohitseen, vaikka talli kehotti häntä siihen ja ranskalaisella oli selvästi enemmän vauhtia.

Azerbaidzhanissa puolestaan Ocon yritti rajua ohitusta Pérezistä, minkä seurauksena hän puski meksikolaisen itsensä ja seinän väliin aiheuttaen hänen keskeytyksen myöhemmin kisassa.

Pérez oli todella kriittinen 20-vuotiasta ranskalaista kohtaan ennen Itävallan viikonloppua kommenteissaan. Hän kritisoi Oconin ajotyyliä ja muistutti, että kilvanajo ei tarkoita kolarointia.

Ocon ei kuitenkaan nähnyt syytä lähteä kommentoimaan Pérezin kommentteja medialle.

– Me puhumme normaalisti, me tervehdimme ja sitä tarvitaan tiimin sisällä. En aio vastata hänelle, koska tulimme tiimin sisällä siihen tulokseen, että se oli 50:50, Ocon sanoi RMC Sportille.

Ocon ymmärtää tallikaverinsa paineet, sillä Pérez on ranskalaisen mukaan uransa tärkeimmässä vaiheessa.

– Hän on uransa taitekohdassa. Hänelle tilanne on ”nyt tai ei koskaan”. Minulla ei ole sitä samaa painetta. Olen GP3:n ja Formula 3:n maailmanmestari, joten uskon minulla olevan tarpeeksi kokemusta taistella rengas rengasta vasten. En aio muuttaa tapaani.

Lähde: Sportsmole