Sergio Pérez ei sulattanut tallikaverinsa Esteban Oconin tyhmää virhettä, kun kaksikko oli kiinni hyvissä sijoituksissa Bakun GP:ssä. Pérez uskoo Oconin töppäilyn vieneen Force Indialta voiton. He olivat tuolloin sijoilla neljä ja viisi.

Ocon tuli erittäin aggressiivisesti mutkaan kaksi pakottaen Pérezin ulkokurviin. Oconin ajolinja oli niin leveä, että Pérezin auto jäi seinän ja tallikaverinsa väliin. Sen jälkeen rytisi.

– Me olimme todella lähellä voittoa, kun ottaa huomioon kaiken, mitä tapahtui sen (kolarin) jälkeen. Me olisimme voineet voittaa, Pérez sanoi ESPN:lle.

Meksikolaisen mukaan hän itse ei voinut tilanteelle yhtään mitään.

– Me kuljettajat olemme osa tiimiä, emmekä voi aiheuttaa tällaisia onnettomuuksia. Me pilasimme upean mahdollisuuden tiimille, mutta rehellisesti sanoen minä en voinut tehdä mitään välttääkseni onnettomuutta. Olin seinän vieressä ja en voinut mennä mihinkään.

Pérez, joka on itsekin tunnettu aggressiivisuudestaan, syytti tilanteesta Oconin ärhäkkää liikettä.

– Se on todella sääli. Se oli todella aggressiivinen liike. Minulla on ollut tallikavereita, joiden kanssa olen taistellut kovasti, mutta olen aina antanut tarpeeksi tilaa. En ole koskaan tehnyt näin. Tämä on täysin anteeksiantamatonta tiimin puolesta, Pérez puhkui vihasta.