Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton toivoo, että loppukausi ei olisi samanlaista ”vuoristorataa”, kuin mitä britin alkukausi on ollut.

Hamilton on menettänyt tärkeitä pisteitä vaikeiden Venäjän- ja Monacon GP:n jälkeen. Molempia kilpailuja seurasi kuitenkin vakuuttava voitto. Venäjän jälkeen Espanajassa, ja Monacon jälkeen Kanadassa.

Seuraavana vuorossa on Baku, joka ei mennyt viime vuonna Hamiltonilta aivan nappiin. Nyt mies on varovainen odotuksissaan, mutta luottaa tallin onnistuneen saamaan autoon kauan kaivattua tasaisuutta.

– Kanadan viikonloppu oli fantastinen, mutta en osaa ennustaa mitä tulee seuraavaksi tapahtumaan. Seuraava kilpailu Bakussa on olosuhteiltaan samankaltainen kuin Venäjällä, Hamilton kommentoi.

– Meille tulee olemaan suuri haaste saada auto toimimaan sielä, mutta uskon meidän oppineen paljon Monacosta ja Kanadasta.

– Jos teemme töitä samalla tavailla kuin viimeisten viikkojen aikana, silloinkin kun voitamme, niin uskon meidän pystyvän kunnon taisteluun. Ja toivottavasti sen ansiosta loppukausi ei olisi tällaista vuoristorataa ylä- ja alamäkineen, Hamilton päättää.