Nico Rosberg kertoo, että on valmis jälleen olemaan ystävä Lewis Hamiltonin kanssa. Kaksikon välit tulehtuivat viime kaudella, kun Rosberg voitti maailmanmestaruuden ja Hamilton jäi kakkoseksi.

Kaksikko oli parhaita kavereita lapsuudessa ja nuoruudessa, mutta kun he ajoivat yhdessä Mercedeksellä, välit viilenivät hyisiksi.

Vaikka Rosberg lopetti, Hamilton on kertonut edelleen, ettei hänellä edes ole mielipidettä Rosbergista. Rosberg sanoo kuitenkin, ettei hänellä ole mitään hampaankolossa entistä tallikaveriaan kohtaan.

– Määrätietoinen ahkeruus, täydellinen omistautuminen ja työ ilman yhtäkään kompromissia oli minulle ainoa mahdollisuus menestyä, Rosberg kertoo Bild-lehdelle.

– F1:ssä on minua lahjakkaampia kuljettajia. Todennäköisesti myös tallikaverini Mercedeksellä. Lewis on yksi kaikkien aikojen parhaista kuljettajista, ja uskomattoman kova vastustaja.

– Nyt on kulunut viisi kuukautta siitä, kun lopetin. Minä en ainakaan keksi syitä, miksi emme voisi olla jälleen ystäviä, Rosberg sanoo.